PRAVIDLO PRO PIKNIK

Vzhledem k nárůstu počtu útoků nožem chce německá ministryně vnitra zpřísnit zákon o zbraních. V novém zákonu chce omezit nošení nožů na veřejných prostranstvích. Na veřejnosti by bylo povoleno nosit pouze nože s délkou čepele do šesti centimetrů namísto dosavadních dvanácti centimetrů:
„Sechs Zentimeter ist okay. Das ist ein kleines Obstmesser, wenn sie irgendwo unterwegs sind und ein Picknick machen wollen.“
(Nancy Faeser, 11.8.2024)

Argumentace je to k popukání. Paní ministryně říká, že naše tělesné orgány, které jsou hlouběji než šest centimetrů pod naší kůží, jsou v bezpečí. Orgány v hloubce menší než šest centimetrů mají smůlu. Udělejme si revizi svého těla a podpovrchové orgány odepišme.

Alternativně můžeme svoje orgány ochránit tak, že na každou vycházku na veřejnosti si oblékneme ošacení s tloušťkou alespoň šest centimtrů. Zajásali výrobci oblečení z hroší kůže. Oblékneme si kalhoty z hroší kůže, svetr z hroší kůže, boty z hroší kůže a čepici z hroší kůže. Kolem krku si omotáme sloní chobot a kolem obličeje hroznýše. Tak budeme bezpečně připraveni udělat si na veřejnosti piknik.

V žádném případě nesmíme imigranty, kteří si chtějí s noži uspořádat piknik, omezovat v krájení ovoce.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.