MINISTERSTVO REZONANCE

„Nenávistná rétorika vůči určitým skupinám obyvatel se stala pouze jednou ze složek mozaiky proruské propagandy. Prioritním cílem už není rozdmýchávat negativní emoce vůči migrantům, muslimům, Židům, Romům či LGBT+ komunitě. Skrze tyto dříve upřednostňované obsahy už kvazi-mediální scéna své příznivce získala a podařilo se jí vyvolat či podpořit pocity nedůvěry v legitimitu České republiky.“
(Projevy extremismu a předsudečné nenávisti: Souhrnná situační zpráva 1. pololetí roku 2024, Ministerstvo vnitra)

Je evidentní, že Ministerstvo vnitra nakoupilo velké množství přístrojů pro zobrazování mozku magnetickou rezonancí (MR), bylo by tedy žádoucí přejmenovat jej na Ministerstvo rezonancí (MR). Ministerstvo rezonancí umí odhalit řadu defektů mozku a přiřadit je k páchání proruské propagandy.

MR díky MR vidí, kde máme jaký defekt. Zejména, kde máme hnisavé ložisko RP (ruská propaganda). I kdychom existenci hnisavého ložiska popírali, například tvrzením, že nevíme co je to RP, nebude nám to nic platné, protože MR nelže. Měli bychom raději nosit ocelovou čepici, aby nám MR nevidělo do hlavy.

Nemusíme pak vysvětlovat, že nemáme RP, ale že prostě a jednoduše nemáme důvěru v legitimitu České republiky z jiných důvodů. Tyto důvody mohou ležet v žaludku. Tím by se vysvětlilo, proč je nám zle.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.