ČESKÝ PREZIDENT

Netrpělivě jsme očekávali projev nejslibnějšího kandidáta na úřad prezidenta České republiky. Nyní je tu:
„Velmi vám děkuji a jménem mé manželky, jménem mým a celé naší rodiny vám chci poděkovat za to, že tu dnes večer jste. Je to velmi zvláštní příležitost na velmi zvláštním místě. Vy a všichni, kteří vás následují, jste srdcem a duší tohoto neuvěřitelného hnutí. Něco takového tu dosud nebylo, toto naše velké hnutí. A snad zase nic takového nebude. Nikdy nemohlo nic konkurovat tomu, co jsme všichni udělali.
Podívejte se, co se dnes děje. Jsme národ v úpadku. Pro milióny Čechů byly poslední měsíce časem bolesti, těžkostí, úzkosti a zoufalství. Mluvíme-li o inflaci, je nejvyšší za posledních 50 let. Ceny plynu dosáhly nejvyšší úrovně v historii a očekávám, že budou ještě vyšší. Strategické národní rezervy jsou vyčerpány, aby se udržely ceny benzínu. Záměrně jsme se vzdali naší energetické nezávislosti. Nyní prosíme cizí státy o energetickou pomoc.
Naše hranice byly vymazány, v naší zemi jsou statisíce neznámých lidí, kteří přišli z velmi špatných důvodů. Víte, co je to za důvody ? Za tuto invazi budeme platit vysokou cenu v příštích letech. Budou krvácet ulice našich měst. Česká republika je ztrapněna, ponížena a oslabena.
Vzdali jsme se našeho vojenského vybavení. A Ukrajina, to by se nikdy nestalo, kdybych byl vaším prezidentem. To přiznávají i koaliční politici. Naši nepřátelé o nás mluví s posměchem. Vedení státu nás vede na pokraj jaderné války, před několika málo měsíci nepředstavitelný pojem. O tom se však nesmí mluvit. Nová zelená dohoda, o které se říká, že nás může ovlivnit na 300 let, je všechno, o čem se mluví. O jaderných zbraních, které by zničily svět, se nemluví. Říká se, že oceán se v příštích 200 až 300 letech zvedne o tři milimetry. Nebojte se ale jaderných zbraní, které dokážou jedním úderem zničit celé země. S jejich myšlením je něco špatně. Česká republika byla radikální pětikoalicí sražena na kolena tak, jako možná nikdy předtím.
Dnes večer jsme tu, abychom prohlásili, že to tak nemusí být. Nemusí to tak být. Před rokem jsme byli velký národ. Úpadek České republiky je vynucený pětikoalicí a radikálně levicově smýšlejícími šílenci, kteří řídí naši vládu. My tento úpadek nemusíme přijmout. Když budete hlasovat odvážně, jasně a přímo. Český lid v drtivé většině odmítá levicovou platformu národního úpadku.
Úpřimně řečeno, občané naší vlasti si ještě v plném rozsahu neuvědomují závažnost utrpení, kterým náš národ prochází. Celkový efekt utrpení se právě začíná projevovat. Ještě to nevnímají. Ale brzy budou. Nepochybuji, že do roku 2024 to bude mnohem horší. Uvidí mnohem jasněji, co se stalo a co se děje s naší zemí a hlasování bude hodně odlišné.
Připravujete se ? Já ano. Já ano.  Jděte a hlasujte. Je to začátek našich bojů o záchranu českého snu. Aby byla Česká republika opět veliká a slavná, ohlašuji svou kandidaturu na prezidenta České republiky.“
(redakčně zkráceno volebním štábem kandidáta na českého prezidenta)

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.