FORMÁT PŘICHÁZÍ

Jak poznáme, že se v naší malé Evropě zrodil politik světového formátu ?

Izraelský bezpečnostní expert Jakov Kedmi říká přibližně toto: Moskva by neměla počítat s žádnými dohodami se současnými západními vůdci, protože jakákoli jednání jsou zbytečná ztráta času. Moskva musí konečně pochopit a přijmout, že s kolektivním Západem již nebude možné vyjednávat. Přichází opravdu velká konfrontace se západní civilizací, na kterou se Rusko musí dobře připravit. (Jakov Kedmi, 30.5.2022)

Evropský politik světového formátu se pozná podle toho, že znemožní izraelského experta tím, jak se úspěšně dohodne s Moskvou.

Evropských politiků okresního formátu, kteří si myslí, že naše problémy zmizí vymazáním Ruska z mapy, máme dost. Ti umřou jako evropští politici okresního formátu a den po jejich pohřbu na ně zapomeneme. Do učebnic dějepisu se nedostanou, i kdyby se formátovali sebevíc. Tím více vynikne opravdový světový formát. Okno příležitostí se otevírá právě teď.

Pozorně sledujme, kdo první přijde s myšlenkou na jednání s Putinem a nebude se bát cesty do Moskvy. Z označení, že je ruským agentem, si bude dělat blázny a svým Evropanům přinese mír, stabilitu a příslib konjunktury. Zrodí se evropský politik světového formátu.

Chceme-li být politikem světového formátu, naučme se frázi:
„Уважаемый Владимир, рассчитывайте на договоренность с нынешними западными лидерами, я их лидер. Переговоры необходимы. Нужно наконец понять и принять, что с коллективным Западом можно договариваться. Грядет поистине большое сотрудничество с западной цивилизацией, к которому, Владимир, Россия должна хорошенько подготовиться.“

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.