OBJEKTY ZÁJMU ZÁJMOVÝCH OBJEKTŮ

Sálim obdržel další výstup ze sledování zpravodajské sítě FLOPS. Došlo mu, že v jednom se mýlil. V povaze sekundárních zájmových objektů.

Informace o objektech zájmu FLOPS, tj. o lidech, o nichž zpravodajská síť sbírala poznatky, vytvářely strukturu, jež naznačovala důvody výběru těchto objektů, i když nic takového explicitně sděleno nebylo. Kromě základních identifikačních údajů zájmového objektu prezentovaný vzorek obsahoval pracovní a soukromou historii objektu, a to nejen samotného objektu, ale také širší rodiny, kde byl uveden příbuzenský vztah, případně dalších objektů s definovaným vztahem k objektu zájmu. Data neobsahovala vyhodnocovací parametry, proto nebylo možné zjistit účel sbíraných informací, ale záběr dat k danému objektu zájmu byl ohromující. Nebude problémem určit jakákoli vyhodnocovací kritéria a naplnit jakýkoli účel sběru dat. Jediným omezením je výběr FLOPS, jenž předurčuje výběr objektů zájmu. Jelikož se jednalo o kontrakory, byli smlouvou vázáni k určitému úkolu a věděli, jaké objekty zájmu vybírat.

Důvod, proč Sálim výstup ze sledování obdržel, byl zřejmý. Primárním cílem nejsou samotní FLOPS, nýbrž jejich objekty zájmu. Předpokládal, že po splnění úkolu budou FLOPS staženi nebo eliminováni. Dokud se tedy FLOPS na mapách pohybují, operace stále probíhá. Jakmile začnou FLOPS mizet, operace přejde do další fáze a do té budou Sálim a jeho lidé pravděpodobně již zapojeni.

Důležitější než kontrakoři FLOPS jsou jejich kontakty, samotní kontraktoři nemusejí být nebezpeční. Sálim učinil vlastní závěr, že důležitější, než sledovat FLOPS, bude analyzovat, co mají objekty zájmu kontraktorů společného.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

1 komentář: OBJEKTY ZÁJMU ZÁJMOVÝCH OBJEKTŮ

  1. Axebez napsal:

    order cyproheptadine 4 mg pill – cyproheptadine us order tizanidine 2mg sale

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.