MINORITY PRIDE

21.11.2018 18:07 MINORITY PRIDE
V souladu se zájmy občanů České republiky byla navržena novelizace Zákona č. 247/1995 Sb., o volbách do Parlamentu České republiky, a to v bodu postupu politických stran, politických hnutí a koalic do skrutinia (§ 49) a to takto:
(1)Na podkladě zápisu o výsledku voleb v krajích Český statistický úřad zjistí, kolik platných hlasů celkem bylo odevzdáno pro každou politickou stranu, každé politické hnutí a každou koalici a dále,
a) které politické strany nebo politická hnutí získaly více než 5 procent…
a dále analogicky pro koalice, přičemž při dalším zjišťování volebních výsledků a přidělování mandátů dle § 49 odst. 2 se již k těmto politickým stranám, politickým hnutím a koalicím a hlasům pro ně odevzdaným nepřihlíží.
Zásadní změna spočívá v tom, že volebně úspěšná politická strana nesmí získat více než 5 procent, tedy přesně naopak, než je tomu za současného volebního zákona. Získá-li více jak 5 procent, je z volebního skrutinia vyřazena a žádné mandáty nezískává. Zákonodárci odůvodňují svůj návrh takto:
„Trvale klesá počet voličů, kteří nám rozumějí. Typické důvody jsou snižování IQ občanů, kteří odmítají číst naše bystré volební programy, dále vzrůstající počet tvrdohlavých občanů, kteří si nejenže nechtějí nechat od nás poradit, ale ještě chtějí radit nám, a v neposlední řadě rozmáhající se mezilidská hrubost, která se ksakru bere kdoví odkud.
Protože jsme elita v počtu cca hrstky lidí, kteří mají pronikavé myšlení, pedagogické schopnosti a vybrané chování, pochopili jsme, že lůzu nepředěláme jinak, než dlouhodobým působením na její první signální soustavu. To nelze jinak, že donucovacími prostředky ve formě zákonů, příkazů a nařízení. Historie je nám svědkem, že jedině bičem a psy lze hnát stádo žádoucím směrem.
Abychom naplnili svoje historické poslání, nezbývá než novelizovat volební zákon.“
„A nebudeme se muset za výsledek stydět“, dodává volební stratég.
Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.