TEKUTÉ ZÍTŘKY

14.11.2018 18:11 TEKUTÉ ZÍTŘKY
„We can change our names, if we want. Everyone can change also our gender, if you want. So why I cannot change my age then ?“
(Emile Ratelband, BBC, 12.10.2018)
Devětašedesátiletý Ratelband tvrdí, že lékař stanovil jeho biologický věk na 40 až 42 let. Proto chce být legálně uznán za devětačtyřicetiletého a čeká na rozhodnutí soudu. Byl by jako výstřelek zařazen na předposlední stranu novin mezi ostatní kuriozity, kdyby se neodvolával na termín „gender-fluid“ a nepožadoval totožný respekt k analogickému termínu „age-fluid“. To ho přesouvá na titulní stranu, a zejména na titulní stranu přesouvá tekutost (nevyhraněnost) pohlaví.
Termín „gender-fluid“ byl přidán do Oxfordského slovníku teprve v roce 2016: „Denoting or relating to a person who does not identify themselves as having a fixed tender.“ Přes dva tisíce let si lidstvo vystačilo s bohem a bez tekutosti pohlaví. Nyní hledá svoji „genderovou identitu, která se čas od času proměňuje“ (Gender Wiki).
Gender Wiki: „Gender fluid is a gender identity which refers to a gender which varies over time. A gender fluid person may at any time identify as male, female, neutrois, or any other non-binary identity, or some combination of identities. Their gender can also vary at random or vary in response to different circumstances.“
Frankensteinové se aktivizují a spěchají do Oxfordu s definicí termínu „human-fluid“. Před holandským soudem se srocují živí mrtví a dožadují se uznání svého „life-fluid“.
Kristus se vrací z hrobu na Golgotu a dobrovolně se přibíjí zpět na kříž, neboť je „god-fluid“. Lidstvo vlastním očím nevěří, neboť se zdráhá být „faith-fluid“. Až mu to dojde, bude už možná „mankind-fluid“.
Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.