HIT VÁNOC

25.12.2017 18:38 HIT VÁNOC
Doba pokročila, hity minulých vánoc jsou zapomenuty. Barbie a Ken se válejí v koutě, Lego je poztrácené, pohyblivé a chodící hračky odešly dveřmi a okny pryč. Do své doby. Nahradily je nové moderní hračky, které jsou na výši současné, dvouprocentní doby.
Pod vánoční kanadskou jedlí či cedrem lze nalézt soupravu pro zkoumání etnických rozdílů, jež dítěti odpoví na zvídavé otázky, jaký je rozdíl mezi různými etniky. Žádný. Souprava pro rasové typy uspokojí nejmenší europoidní rozumbrady, ať už nordického typu, fálského typu, baltického typu, dinárského typu, mediteránního typu či alpínského typu. Všichni jsme na jedné lodi, zvané Europa. Pro vyspělejší školáky a nadané předškoláky je tu souprava europoidních ras, kavkazoidních ras, mongoloidních ras a negroidních ras, ze které se malí zájemci dozví, co je to Ahnenpass a proč jsou všichni různobarevní vrstevníci jejich kamarády. Z multikulturní soupravy se poučí, že dětský sen je ve všech koutech světa stejný. Stejný je i smích a pláč jako je stejný vzduch a voda. Souprava o solidaritě poskytne malým dětem návod, jak se o vzduch a vodu dělit se všemi kamarády dobré víry. Přesněji, všech věr. Souprava o humanitě naučí otevírat srdce a dveře. Souprava o milosrdenství naučí nezištně dávat. Souprava o otevřenosti naučí otevírat se. Souprava o pravdě naučí potírat lež. Souprava o lásce naučí milovat druhé. Souprava o svobodě naučí bránit se. Souprava o míru naučí bojovat. Dvě procenta z rodinného rozpočtu za soupravy je „must“ naší doby.
Laserová ukazovátka, rejdící po potemnělých oknech domů, jsou zapomenuta.
Na trávníku před domem se hlouček obdarovaných dětí učí ovládat dron. Neobratně a v nízké výšce, takže dron prozatím nahrazuje sekačku na trávu.
Hit letošních vánoc. Dron narazil do stromu.
Pod břichem dronu je konektor. Malý člověk nenašel v krabici nic, co by do konektoru mohl zapojit.
Jedná se o civilní verzi dronu a kulomet se k němu nedodává.
Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.