REGISTROVANÁ HEMŽIVOST

8.9.2017 22:15 REGISTROVANÁ HEMŽIVOST
Doba pokročila a čas na změnu vyhlášky č. 415/2006 Sb., o podmínkách a postupu při pořizování biometrických údajů je za dveřmi. Vyhláška bude novelizací rozšířena o § 3b, stanovující způsob odečtu kvality a počtu spermií v jednom mililitru spermatu.
Muži-samci, kteří již někdy absolvovali dárcovství spermatu, nebudou zaskočeni. Rozdíl bude pouze v tom, že neabsolvují vstupní vyšetření ke zdravotnímu stavu a k rodinné anamnéze ani neabsolvují odběr moči a krve a rovnou odejdou do diskrétní místnosti, vybavené počítačem se širokoúhlou obrazovkou a se souborem videí a erotických časopisů. Rozdíl bude také v tom, že neúspěšní zoufalci se nedočkají povzbuzujícího objetí ze strany chápajícího personálu, nýbrž se dočkají uzamčení diskrétní místnosti až do doby úspěšného zakončení úředního aktu.
Údaj o kvalitě a počtu spermií bude zanesen na datový nosič společně se snímkem předního čelného pohledu, zachycujícího obličej v neutrálním výrazu se zavřenými ústy a otevřenýma očima, a s otiskem prstu z každé ruky. Pokud má žadatel o doklady anatomické nebo fyziologické předpoklady, které neumožňují pořídit snímek obličeje nebo otisk prstů nebo odběr spermatu (absence obličeje nebo absence prstů nebo absence spermií), data se nepořizují.
Důvodová zpráva k novele vyhlášky uvádí:
„Česká republika se potýká s hrozbou, jejíž dopad na vývoj společnosti si v závažnosti nezadá s žádnou jinou bezpečnostní hrozbou, a každá vláda musí toto téma považovat za svou prioritu. Touto hrozbou je demografický vývoj ČR, jehož klesající křivka negativně ovlivňuje všechny aspekty života společnosti od vyšších nároků na sociální smír po neschopnost společnosti zajistit dostatečnou pracovní sílu pro celou řadu oblastí.“
„Negativní demografický vývoj spadá pod přírodní hrozby. Cílem koncepce environmentální bezpečnosti, a to na období 2016-2020 s výhledem do roku 2030, je omezit vznik krizové situace, vyvolané interakcí životního prostředí a společnosti, snížit dopady již nastalých krizových situací a zvýšit environmentální bezpečnost, přičemž dosažení těchto cílů je postaveno na premise dopracování systému konkrétních legislativních, technických, institucionálních a informačních opatření. Koncepce zahrnuje návrhy rozšíření stávajících opatření, jež povedou ke zvýšení environmentální bezpečnosti, a to z hlediska jak zdrojů rizik antropogenního původu, tak i nebezpečí přírodního původu.“
Tak už máme jasno.
„Muži s vysokou a početnou hemživostí, snažte se ! Víme o vás !“
Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.