ELEKTRONICKÝ KONCENTRAČNÍ TÁBOR

29.8.2017 19:58 ELEKTRONICKÝ KONCENTRAČNÍ TÁBOR
„Tábory, sloužící k izolaci, terorizování i psychické likvidaci politických odpůrců režimů, popřípadě účastníků volnomyšlenkářských hnutí v koloniálních, závislých či jinak okupovaných zemích.“
Tak je definován elektronický koncentrační tábor podle předrevoluční encyklopedie.
Podle porevoluční encyklopedie jsou elektronické koncentrační tábory zařízeními, zakládanými k izolaci politických odpůrců režimů. Definice je stručnější, ovšem obsahově téměř shodná.
Elektronické koncentrační tábory se typově dělí do tří kategorií: elektronické internační tábory, elektronické pracovní tábory a elektronické likvidační tábory. Již názvy napovídají, k čemu který typ slouží.
Elektronické internační tábory slouží k soustřeďování politických odpůrců režimu do omezeného elektronického místa, např. na paměťový disk určeného počítače. Zde političtí odpůrci režimu nečinně dlí a informace o nich je dostupná všem režimním strukturám pro další využití.
Elektronické pracovní tábory jsou rozšířenými internačními tábory, v nichž soustředění političtí odpůrci režimu přestávají nečinně dlít. Třídí se do pracovních skupin podle elektronických závad a v pracovních skupinách se hierarchicky organizují od vůdců po dělníky.
Elektronické likvidační tábory jsou vyšším stupněm elektronických pracovních táborů. Pracuje se v nich s vytipovanými vůdci, jimž jsou odstraňovány elektronické závady a jsou jim zaváděni režimní červi a trojští koně. Elektronické závady jsou určeny k likvidaci, odtud název tábora.
S myšlenkou elektronických koncentračních táborů poprvé přišel Úřad na ochranu demokracie a svobody. Úřad pochopil, že doba ochrany demokracie a svobody vojenskými prostředky definitivně skončila a je nutno tyto svaté atributy člověčenství ochránit humánnějšími prostředky.
Jak poznám, zda se nacházím v elektronickém koncentračním táboru ?
Nijak.
Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.