NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ

Jsou cesty, které jsou schůdné, některé jen za sucha, některé s řetězy, některé s cepíny. Pak jsou cesty, které jsou takzvaně na vlastní nebezpečí. Nikdo nepřebírá odpovědnost za to, že dojdeme do cíle. Pokud nedojdeme, nikdo než my za to nemůže.

Na vlastní nebezpečí mohou být nejen cesty, ale cokoli. Například sledování televize může být na vlastní nebezpečí. Nebo naslouchání politikům může být na vlastní nebezpečí. Nebo bubnování do války může být na vlastní nebezpečí. Čím dříve si uvědomíme, že to, co činíme, činíme na vlastní nebezpečí, tím dříve převezmeme kontrolu nad vlastním životem.

Bezpečně budeme kontrolovat svůj život, když televizi odpojíme od antény. Bezpečně budeme kontrolovat svůj život také tehdy, když se vyhneme politikům. A bezpečně budeme kontrolovat svůj život, když prokopneme válečné bubny. Ochránit se můžeme také prostřednictvím deštníků.

Před televizí se ochráníme radiovým deštníkem. Před politiky se ochráníme audiovým deštníkem. A před válkou se ochráníme atomovým deštníkem. Triádu deštníků můžeme zakoupit v obchodě s oděvními doplňky. Máme-li radiový, audiový i atomový deštník, bez obav můžeme podstupovat vlastní nebezpečí.

Můžeme platit koncesi, chodit k volbám a útočit na Rusko.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

1 komentář: NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ

  1. Foi nesse contexto que algumas desentupidoras começaram a adotar a prática de cobrar por metro
    linear de tubulação desentupida. https://Netbook.Com.ng/read-blog/11375_solucoes-eficazes-para-problemas-de-entupimento-em-mongagua-o-que-voce-precisa-s.html

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.