POHLAVÍ A GENDER

Genderový aktivismus dorazil i do pornoprůmyslu. Osamělé majitelce pračky již nepřichází opravit přístroj a orgasmus výkonný opravář, nýbrž osamělému ono přichází opravit neliberální pohled na svět výkonné ono.

Už jsme si zvykli, že musíme důsledně rozlišovat pohlaví a gender. Řada podrážděných reakcí je způsobena zaměňováním těchto pojmů. Jen skutečný magor tvrdí, že existují více než dvě pohlaví. Veškerá nedorozumění zaniknou, až pochopíme, že pohlaví není totéž, co gender, a budeme tolerovat existenci stovek genderů. Gender je neškodný, k ničemu nás nezavazuje a ničím konkrétním se nevyznačuje. Každý den si můžeme zvolit jiný gender a zůstaneme stále mužem či ženou. Budeme liberální a ponecháme jiným jejich gendery.

Dál se budeme těšit a odezírat ze rtů gynekologovi, zda viděl na ultrazvuku chlapečka nebo holčičku, dál budeme kupovat modré nebo červené kočárky a dál budeme syny brát na fotbal a děvčata na módní přehlídky. Dál budeme svoje děti vychovávat pohlavně určitě, aby z nich vyrostli silní a sebevědomí jedinci. Dál se budeme snažit omezit vliv okolního prostředí, zejména poškozeného vzdělávacího systému, aby nám nevstupovalo do zdravého vývoje dětí. Když přijde čas na výchovný pohlavek, provedeme jej genderově vyváženě, ale pohlavně důsledně.

Osamělá ona a výkonná ona vymřou po ono-meči a po ono-přeslici, protože nebudou umět vyrobit dítě. A zůstaneme tu my zdraví a sebevědomí.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.