INZERÁT

Personální agentura Peremoga:
Pro našeho klienta, významnou evropskou armádu, obsazujeme pozici vrchního velitele ozbrojených sil (головнокомандувач збройних сил). Hledáme zkušeného, samostatného a odpovědného kandidáta/ku s velmi dobrými schopnostmi vést, motivovat a školit lidi. Cílem je vedení stabilního týmu frontových velitelů, jejichž úkolem je porazit nepřítele.

Inzerát byl publikován ve všech spřátelených zemích a zájemců o pozici se příliš nesešlo, přičemž některé přihlášky musely být navíc vyřazeny. Vyřazen byl zájemce z Polska, přihlášený pod jménem Jevgenij Prigožin s odůvodněním, že tento kandidát je již po smrti. Vyřazen byl také americký ministr obrany s odůvodněním, že země ještě není připravena stát se americkým územím. Volba tedy padla na českou ministryni obrany.

Odezva v české populaci byla ohromující. Od gratulací za nesmírnou odvahu až po gratulace za nesmírnou úlevu. Dokonce byla zorganizovaná veřejná sbírka za účelem zdokonalení frontové výstroje, aby nám paní ministryně neudělala na frontě ostudu. K úspěchu ve výběrovém řízení jí gratulovaly všemožné politické, společenské a občanské organizace. Svaz včelařů zaslal kartón medu s přáním, aby si paní velitelka na frontě život osladila. Důležitější je ale jiná věc.

Kyrylovi odlehlo, že o víkendu bude moci odjet na daču jako obvykle.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

1 komentář: INZERÁT

  1. Deteyling_diKl napsal:

    Эксклюзивные методы обработки автомобилей в Москве, для безупречного результата.
    Детейлинг автомобилей – http://car-deteyling-msk.ru/ .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.