RECOVERY

Ahmed zažíval pocit uspokojení. Všechna energie, kterou za posledních deset let investoval, se nyní stonásobně vrací. Projekt BOW byl vskutku úspěšný, technologie vládnutí současné vlády bude v učebnicích politologie za odstrašující příklad. Ahmed věděl, že jejich zájmové objekty měly na diskreditaci vládních osob lví podíl. Úspěšně pokračuje projekt na záchranu Moravy; jen přes Ahmedovo schválení prošlo dosud téměř patnáct miliard korun, přičemž Ahmed nepochyboval, že další peníze přišly i z polské expozitury. Rovněž se naplňuje předpokládaný scénář vývoje Evropy a Ahmed děkuje všem různým bohům, že je právě tam, kde je.

Program Recovery se důsledně vyhýbal termínu „subsidy“ a vyhýbal se všem pravidlům, která by mohla připomínat dotační programy. Prostředky nebyly vázány účelově, neuplatňovala se kvalifikační a výběrová kritéria (kromě čistého trestního rejstříku) a nebyly stanoveny žádné další podmínky. Kdo o peníze zažádal a nebyl trestaný, požadovanou částku dostal. Velké peníze dokážou přemoci jen ještě větší peníze.

S některými žadateli se Ahmed setkal prostřednictvím svých lidí, takže měl hrubou představu, na co budou peníze použity, a z této představy měl obrovskou radost. Masívní přesuny ve vlastnictví půdy překreslí katastrální mapy.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.