ANI ZRNO

Jsme stvořeni k popírání. Popíráme zavedené pravdy, díky čemuž se vyvíjíme. Jakékoli omezování, či dokonce trestání popírání je kontraproduktivní a bude dějinami odsouzeno.

S trestností popírání nepřišli Židé (připomeňme si Giordana Bruna), ale poprvé v moderní historii bylo prosazování trestnosti popírání masívně efektivní – různou formou se trestnost popírání holocaustu rozšířila do 14 evropských zemí, což je nebývalý úspěch. Ve čtrnácti evropských státech nás mohou zavřít za projevení vůle stvořitele.

Podstatnější je ovšem fakt, že byla znovu otevřena Pandořina skříňka. To, co jsme s úlevou pohřbili s koncem pozdního středověku, opět vylezlo z hrobu – pochyby o placatosti země jsou nepřípustné.

Narodili jsme se s přirozeným sklonem k pochybování a nepochybně zemřeme prostí pochyb. Co nás čeká ? Zákaz pochybností o zemském oteplování, zákaz pochybností o pohlavní bipolaritě, zákaz pochybností o ničemnosti Ruska, atd. Přestaneme se vyvíjet, neboť nebudeme pochybovat. Budeme typizovaní, pochyb prostí občané, kteří zamrzli ve vývojovém stádiu jako voda v kostce ledu.

Proto se připravme na blízké koncily, které budou ochraňovat čistotu naší duše:
Se Spojenými státy na věčné časy a nikdy jinak.
Rusobijci všech zemí, spojte se.
Buduj Unii, posílíš vítězství.
Kapitalisticky pracovat, kapitalisticky pracovat.
V jednotě je síla.
Ani zrno nazmar.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.