ÚŽASNÝ ŽIVOT V EURASII

Kde se rýsují hranice Oceánie, Eurasie a Eastasie ? Ve které části trojdílného světa bychom rádi žili ?

Nejlépe známe poměry, panující v Oceánii. Poměry v Oceánii se nám nelíbí. Naštěstí žijeme v Eurasii, ale poměry v Eurasii jako by z oka vypadly poměrům v Oceánii. Řada z nás se rozhoduje, zda se z Eurasie vystěhovat do Eastasie. Sháníme si informace, jaké poměry panují v Eastasii. Riziko, že přejdeme z deště pod okap, je vysoké.

Naše ministerstvo pravdy vytrvale pozměňuje historii, z čehož pramení zkreslená současnost. Poměry ve třech dílech světa jsou rozdílné. Bojujeme-li s Oceánií, úžasné poměry jsou u nás a v Eastasii; bojujeme-li s Eastasií, úžasné poměry jsou u nás a v Oceánii; bojují-li Oceánie a Eastasie proti nám, úžasné poměry jsou výhradně u nás. Vzhledem k tomu, že protistrany bojů pravidelně rotují, žalostné poměry jsou s největší pravděpodobností všude.

Docházíme k závěru, že vůbec nezáleží na tom, kde se rýsují hranice Oceánie, Eurasie a Eastasie. Je úplně jedno, zda žijeme v Oceánii, v Eurasii či v Eastasii.

Zítra v úřadu ovšem tento závěr popřeme v ranní pětiminutovce nenávisti a pak jakoukoli mediální zmínku o lepších poměrech v Oceánii a v Eastasii vymažeme z historie.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.