MALÍ BOBEŠOVÉ

Bývalý ředitel Vojenského zpravodajství tvrdí, že „ani jedna z entit USA, Čína nebo Rusko nemůže být vojensky poražena na svém území, nebo v jeho nejbližším okolí“. (Petr Pelz, 19.3.2023)

Věřme, nevěřme. Ověřit toto tvrzení může jen realita. Zavřme oči a představme si, že USA jsou vojensky poraženy na svém území. Jak a kým ? Znovu zavřme oči a představme si, že Čína je vojensky poražena na svém území. Jak a kým ? A do třetice zavřme oči a představme si, že Rusko je vojensky poraženo na svém území. Jak a kým ? Třikrát si vyhodnotíme, že spolknutí Karkulky vlkem je pravděpodobnější než vojenská porážka kterékoli současné velmoci na jejím vlastním území. Odtud logicky vyplývá jiný fakt.

Někdo poražen bude a tím někým bude někdo mimo území USA, Číny a Ruska. Bohužel, zase jsme na špatné straně.

Za porážku České republiky bude odpovědná současná politická garnitura. Jmenovitě, za porážku České republiky bude odpovědný Petr Pavel, za porážku České republiky bude odpovědný Petr Fiala. Za porážku České republiky budou odpovědní i další lidé, ale tito dva nám u vojenského soudu budou stačit. Ostatní se beztak rozprchnou, případně budou ukazovat prstem na Pavla a Fialu s tím, že oni nic, že oni muzikanti. Důkazy proti Pavlovi se začínají sbírat nyní, důkazy proti Fialovi se vrší již nějaký čas. Důkazní nouze nenastane.

Malý Bobeš měl jednoho cínového vojáčka. I kdyby tito dva malí bobešové posbírali po koaličních půdách desítky či stovky cínových vojáčků, Česká republika vojensky nevyhraje na svém území, nebo v jejím nejbližším okolí. 

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.