BÝT PŘIPRAVEN

Stomatologický obor čeká obrovský rozmach. Stát by se na to měl připravit obrovskou podporou stomatologie, počínaje vzděláváním a konče těžbou. O co jde ?

Stomatologové jsou dnes zaměřeni na léčení zubů. Odhalují nám zubní kazy, píchají nám lokální anestetika a vyplňují nám pusu amalgámem. Kromě toho nám stomatologové zkrášlují úsměv. Do budoucna ovšem nebude stačit mít sadu krásných perliček. Do budoucna nás stomatologové musejí lépe připravit. Musejí najít vhodný zub a připravit ho na něco vhodného na zub.

Vhodným zubem bývá stolička. Ve stoličce lze snadněji vyhloubit dutinu pro vsazení ampule o vhodné velikosti. Případně si můžeme nechat vyrobit umělý zub jako Heinrich Himmler. Náš stomatolog nám pomůže vybrat přiléhavý design a vsadí nám umělý zub tak, že to neohrozí zářivou perličkovost našeho úsměvu. Rozdávat úsměvy budeme moci na všechny strany a současně budeme připraveni.

Vhodná výplň bude záviset na tom, na jaké úrovni Putinových agentů se pohybujeme. Jsme-li řadový Putinův agent, tj. občas zajdeme na nějakou demonstraci, stačí nám jed na krysy. Své svému. Jsme-li na vyšší úrovni a například nesouhlasíme s politikou pětikoalice, měli bychom si vybrat strychnin nebo extrakt z vraního oka. Jsme-li top Putinovými agenty a hrozí-li, že prozradíme nějaké tajemství, například že vláda je neschopná, naší volbou je kyanid. Kyanid účinkuje velmi rychle, během několika desítek sekund ztratíme vědomí a tajemství neprozradíme.

Stomatologie nám pomůže řádně se zhostit úkolu Putinova agenta.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

1 komentář: BÝT PŘIPRAVEN

  1. bclub tk napsal:

    When someone writes an article he/she retains the thought of
    a user in his/her mind that how a user can understand it.
    So that’s why this article is amazing. Thanks!

    My homepage :: bclub tk

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.