SOLOGAMNÍ STŘEVA

Máme-li problém nalézt životního partnera, se kterým bychom naplnili prvořadý smysl života, tj. pokračování rodu, nemusíme si zoufat. Pokračování rodu můžeme zajistit náhradním způsobem, sologamií.

Chirurgický zákrok, jenž umožní provozovat sologamii, je stejně jednoduchý jako operace slepého střeva. Často se také chirurgickému zákonu lidově říká „operace slepého střeva“. V našem těle je dostatek místa na to, aby v něm vedle sebe existovaly mužské i ženské rozmnožovací orgány. Má-li osoba, toužící po sologamii, pouze mužské rozmnožovací orgány, tj. je-li postaru takzvaně „muž“, operatér jí do těla vpraví ženské rozmnožovací orgány. Naopak má-li osoba, toužící po sologamii, pouze ženské rozmnožovací orgány, tj. je-li postaru takzvaně „žena“, operatér jí do těla vpraví mužské rozmnožovací orgány. Oba orgány pak propojí můstkem s hradlem, ovládaným například z prsní bradavky. Chirurgicky kompletní sologamista pak může zahájit rozmnožovací proces jednoduchým stisknutím prsní bradavky.

Zájem o podstoupení „operace slepého střeva“ je obrovský. V pozadí může stát naše prohlubující se neschopnost  najít si životního partnera. Vybíráme vhodný genetický materiál tak dlouho, až zjistíme, že naše rozmnožovací orgány již nemají zájem provádět rozmnožování. Přesto z rozsáhlé studie, zkoumající motivaci zájemců o „operaci slepého střeva“, vyplývá, že důvod vysokého zájmu o sologamii leží jinde. A dlužno dodat, že nepřekvapivě.

Celý život jsme vychováváni k sebeprosazování. Individualismus na celé čáře vítězí nad kolektivismem. Rodina je nejmenší představitel kolektivismu. Rodina je kolektiv rodiče 1 (dříve muž) a rodiče 2 (dříve žena), dnes rovněž rodiče 3, rodiče 4, rodiče 5, atd. V individualistické verzi se rodina skládá pouze z jednoho rodiče. Je to ten v rodině, který je nejlepší, nejkrásnější, nejchytřejší. Pochopitelně žádá, aby jeho pokračování rodu bylo ještě lepší, ještě krásnější, ještě chytřejší. Volba je jednoznačná – sologamie.

S tím, že vznikne společnost slepých střev, se už nějak vypořádáme. Třeba neurochirurgickým vpravením mozku hermafroditního mlže.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.