ŠIČKY UŽ DOŠILY

Poslanec Dumy za Zabajkalskou oblast se na svém telegramovém účtu ptá na příčinu ztráty půldruhého miliónu ruských uniforem:
„Мне до сих пор непонятно, куда делись полтора миллиона комплектов, которые хранились на пунктах приема личного состава. Откуда проблемы с формой, ещё с чем-то?“
(Andrej Guruljev, 1.10.2022)

Vypadá to, že buď bude mít ruská armáda o 1,5 miliónu vojáků méně, nebo bude 1,5 miliónu vojáků bojovat ve spodním prádle. Pátrali jsme, o jaké uniformy šlo, zda nešlo o vycházkové uniformy, a nešlo, šlo skutečně o polní uniformy, oblékané při útoku na nepřítele. Kromě toho jsme zjistili, kde se domněle ztracené uniformy nacházejí.

V běloruském Zabajkalu se šičky oděvního závodu Батист uvolily k mimořádným směnám, neboť mají plné ruce práce s přešíváním ruských uniforem. Jsou to ty „ztracené“ uniformy. Děvčata za popěvku „Šičky už došily svatební košili z batistu…“ rozjela šicí stroje na plné obrátky a dnem i nocí upravují jednu uniformu za druhou. Holky pochopitelně musely podepsat mlčenlivost, takže se prozatím nedozvíme, jak bude vypadat ruský voják v přešité uniformě. Jedno je jisté – žádné uniformy se neztratily, půldruhého miliónu vojáků brzy vyrazí k jižním hranicím.

Spekuluje se, že ruské uniformy budou přešity na natovské uniformy, jen ještě není jasné, kterého státu NATO. Západní titulky pak budou hlásat cosi o bratrovražedném boji na Ukrajině a z rádia bude znít:
Krmení zvěře je, když vrznou veřeje a tys tu, a tys tu…

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.