SMIŘME SE S VÍTĚZSTVÍM

Od kterého českého zdroje se dozvíme, že Ukrajina definitivně prohrála ?

Můžeme si tipnout:
1. od České televize
2. od portálu Seznam.cz
3. od českého bojovníka, vracejícího se z ukrajinského bojiště

K realitě bude mít nejblíže bojovník, protože realitu zažil na vlastní kůži. Zeptáme-li se jeho, měli bychom se pravdu dozvědět. Počkáme si tedy, až bude opouštět auto, které ho přivezlo, a pietně se ho zeptáme. Pak položíme věnce a necháme ho v klidu spočinout.

Uvědomme si, že většina zpráv, které produkuje televize či internet, jsou propagandistické historky, vyprodukované v zájmu jejich autorů. Je-li zájem České televize to, aby Ukrajina zvítězila, nemůžeme z televizních zpráv uslyšet informaci, že Ukrajina definitivně prohrála. Je-li zájem portálu Seznam.cz to, aby Ukrajina zvítězila, nemůžeme z internetových zpráv přečíst informaci, že Ukrajina definitivně prohrála.

Ukrajina bude vítěz forever. Smiřme se  s tím, že Ukrajina bude navždy v českých mapách (česká kartografie je světově unikátní) zobrazena jako stát, stojící odsud až tam. Smiřme se s tím, že Ukrajina bude navždy v českých srdcích (česká srdečnost je světově unikátní) zobrazena jako pumpa, pumpující českou krev. Smiřme se s tím, že Ukrajina bude navždy v českém  politice (český humor je světově unikátní) zobrazena jako vítěz, vítězící na všech frontách.

Suma sumárum, smiřme se s tím, že to, co bylo Ukrajinou, nikdy neprohrálo.

Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.