DO ZBRANĚ

23.11.2018 11:24 DO ZBRANĚ
„Так що, призовники, ввечері дома треба сидіти !“
(Ruslan Marcinkiv, starosta Ivano-Frankivska, 6.11.2018)
Důvodem, proč by měli chlapci z Ivano-Frankivska sedět večer doma, je nedostatek vojáků v ukrajinské armádě. Zaměstnanci městské gardy, národní policie a vojenského komisařství by pak měli jednodušší práci, na rozdíl od aktuální praxe:
„Шукаємо ввечері, на лавочках, спілкуємося і таким чином доставляємо у військкомат. Там їм вручають повістки. Після вручення повістки наступає кримінальна відповідальнісь, і уже важче десь просто не прибути у військкомат.“ (Andrij Prusak, šéf obecní stráže)
Nemuseli by hledat brance večer po lavičkách v parku, kde se snaží vyhnout přijetí povolávacího rozkazu.
Až se odtrhne pokroková Praha od zaostalé České republiky a budou povoláváni čeští chlapci do zbraně bojovat za záchranu integrity a územní celistvosti, bude česká městská policie, státní policie a vojenský generální štáb hledat brance rovněž po parcích. V českém případě nejen po parcích, ale také po kadeřnictvích, barbershopech, oufitshopech a pedikúrách. Výsledek je ovšem nejistý.
Aktivizují se totiž neziskové organizace, zabývající se genderovou identitou. A nebylo by vskusné vidět narychlo sestavenou rotu slečen, jak útočí na Pražský hrad, a čas od času se zastaví, aby si vojáci upravili obočí a nalakovali nehty.
Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.