WIR FÖRDERN KEINE BIGAMIE

30.1.2018 18:19 WIR FÖRDERN KEINE BIGAMIE
„Im Kreis Pinneberg werden bigamische Ehen nicht gefördert.“
„Es geht primär um das Wohl der Kinder.“
(Oliver Carstens, mluvčí okresu Pinneberg, 26.1.2018)
Jde primárně o blaho čtyř syrských dětí, které jsou již s otcem v Německu s jednou manželkou, zatímco druhá manželka, matka dětí, byla doposud v Sýrii. Nyní dostala povolení k pobytu v Německu.
Overtonovo okno se otevřelo. V Německu je bigamie trestná.
Aby úředníci okno opět zavřeli, rozhodli se zavést „sudé manželství“ a „liché manželství“. V sudé dny je manželkou a matkou dětí jedna žena a v liché dny je manželkou a matkou dětí druhá žena. Novému vzorci manželského soužití jsou přizpůsobeny veškeré procedury v domácnosti i na ulici.
Podlahová plocha bytu byla opatřena piktogramy, které vymezují možnosti výskytu jedné nebo druhé ženy ve stejném okamžiku. Vodící čáry v červené barvě vedou kroky jedné ženy a vodící čáry v modré barvě vedou kroky druhé ženy tak, aby se nikdy a za žádných okolností obě ženy nesetkaly. V případě hrozícího střetnutí se spustí alarm a všechny dveře v bytě jsou plynovými vzpěrami okamžitě uzavřeny. V čase 0:00:00 SEČ je proveden oddělený nástup a role obou žen jsou prostřídány.
Tentýž režim je pro blaho dětí uplatněn i na děti. V 0:00:00 SEČ zazní siréna a děti spěchají od matky č. 1 k matce číslo 2 nebo naopak.
V případě vycházky se uskutečňuje takzvaná rychlá volba – která z žen doběhne po vodící čáře dříve ke vchodovým dveřím, má právo vyjít s dětmi na vycházku. S napětím vždy očekává, zda bude tou, které děti v dané chvíli říkají matko.
Systém se osvědčil a úředníci si oddychli, že se jim podařilo zachovat monogamní německou společnost.
Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.