CTIRADE, JOSEFE, ZA MNOU !

15.1.2018 18:15 CTIRADE, JOSEFE, ZA MNOU !
„To mě zděsilo, že tahleta postava (Miloš Zeman), která má na svědomí těch posledních pět let, které je ve funkci, tolik různých malérů a nemůže absolutně být příkladem hlavně pro mladé generace, že získal téměř dva milióny hlasů. To je pro mě, pane redaktore, šok.“
(Zdena Mašínová, 14.1.2018)
Paní Zdena Mašínová, dcera Josefa Mašína, volila v prvním kole Jiřího Drahoše a bude Jiřího Drahoše volit i v kole druhém.
Objeví-li se nečekané překážky v cestě na Hrad a nebude-li zbytí v cestě za demokracií, může se stát cokoli. Pan Jiří Drahoš samozřejmě detaily nezná („Detaily samozřejmě neznám.“, 30.6.2017), ale každý má právo na odpor proti totalitnímu režimu („Já vycházím z toho, že každý má právo na odpor proti totalitnímu režimu.“, 30.6.2017).
Z bezpečnostních důvodů budou uzavřeny služebny městské policie a výkupny kovového šrotu, ve kterých se nacházejí železné tyče. Rovněž budou uzavřeny drogerie Teta, kde se prodává chloroform, a prodejny Tescoma s kuchyňskými noži.
V další fázi budou všichni účetní odvezeni do bezpečí. Výplaty mezd budou provedeny v předstihu. Motorky Jawa budou staženy z prodeje a přechodně nebude možné si pořídit rozkládací gauče a vodovodní kohoutky.
V konečné fázi budou všechny hranice, včetně hranic mezi poli a hranic mezi světlem a stínem, otevřeny dokořán. Bude tak umožněn volný průchod komukoli a čemukoli. Detaily samozřejmě neznám. Cíl je ovšem známý.
Tuhletu postavu musíme vyhnat. Ctirade, Josefe, za mnou !
Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.