ŽENATÝ SNADNO A RYCHLE

28.10.2015 23:46 ŽENATÝ SNADNO A RYCHLE
Ahmed si koupil hodinky TAG Heuer, brýle Chopard a dal se obléknout u Zegny. Teta Olga mu obstarala členskou kartu golfového klubu. Ahmed tedy musel dokoupit kšiltovku Hugo Boss a golfový set.
Ahmed měl hendikep – golf nikdy nehrál a hendikep měl určitě vyšší než padesát čtyři, ale věřil si, že si holemi žebra nezpřeráží.
Ahmed si holemi žebra nezpřerážel, protože si žebra zpřerážel o palubní desku. Airbag mu vyrazil dech a boční okno ho omráčilo. Probral se až v nemocnici. Místo karty golfového klubu vytáhl kartu pojištěnce.
Přestože plán Ahmeda přitáhnout pozornost českých zlatokopek nevyšel, během týdne, který strávil na lůžku, získal Ahmed neobyčejně velké množství informací o nemocničních sestrách, o jejich partnerském vztahu a o počtu dětí. Favoritka byla o pět let starší, svobodná matka s jedním potomkem, žijící bez otce dítěte v jedna plus kk. Když Ahmeda propouštěli z nemocnice, měla již od něho v kabelce jeden ze dvou lístků na Figarovu svatbu.
Ahmed da Ponte začal odvíjet svůj španělský příběh se šťastným koncem. Zuzana mohla stěží narážet na nešpanělský akcent Ahmedovy češtiny, zatímco na stěny svojí garsoniéry narážela den co den. Ahmedovy plány na stavbu vlastního domu byly neodolatelné.
Vztah ochotného bohatého muže a vdavekchtivé potřebné ženy trvá průměrně dva a půl měsíce. Ahmed přinesl malé hračku, velké rozložil na stůl výkres domu a vsadil by syrskou libru, že bude rekordmanem.
Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.