MY ODBORNÍCI

23.10.2015 21:29 MY ODBORNÍCI
Do diskusního pořadu pozvali odborníka na nemoci srdce, kardiochirurga. Nebylo překvapením, že se ho ptali na nemoci a léčení srdce, jelikož na operačním sále provedl nespočet operací srdce.
Do diskusního pořadu pozvali odborníka na nanotechnologii, molekulárního elektrofyzika. Nebylo překvapením, že se ho ptali na využití nanovláken, jelikož se ve výkumném ústavu podílel na vývoji elektrotechnických nanostruktur.
Do diskusního pořadu pozvali odborníka na extrémismus, právníka a politologa. Nebylo překvapením, že se ho ptali na definici a projevy extrémismu, jelikož na škole, kde učí, provedl řadu extrémistických akcí.
Je zřejmé, že dramaturgie ví, co činí. Zve jen odborníky, kteří jsou důvěryhodní, neboť to, o čem mluví, celoživotně provozují. Kdopak by věřil jakkoli přesvědčivému výkladu právníka a politologa o plátování mezikomorového krevního zkratu, výkladu kardiochirurga o vysokokapacitních nanopamětech či výkladu molekulárního elektrofyzika o teorii ovládání davu.
Napjatě čekám na telefonát od pana dramaturga, až přijde na řadu moje celoživotní téma, abych mohl ukázat svoji profesní zdatnost.
Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.