VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ

4.10.2015 14:12 VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ
Oznámení o zahájení výběrového řízení
Já, koncesionář, tímto vyhlašuji výběrové řízení na
POSKYTOVATELE TELEVIZNÍHO ZPRAVODAJSKÉHO PROGRAMU
Nejedná se o veřejnou zakázku podle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, o obchodní veřejnou soutěž podle ust. § 281 a násl. zákona č. 513/1991 Sb. obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, ani o veřejnou soutěž dle § 847 a násl. zákona č. 40/1964 Sb. občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů a vyhrazuji si právo, kdykoli bez udání důvodů, toto výběrové řízení zrušit.
Vyhrazuji si právo odmítnout všechny doručené nabídky nebo výběrové řízení kdykoli zrušit, a to i bez udání důvodu. Upozorňuji, že výběr poskytovatele na základě tohoto výběrového řízení nepodléhá režimu zákona o veřejných zakázkách, ani příslušným ustanovením občanského zákoníku o veřejné soutěži.
I. Předmět výběrového řízení
Předmětem tohoto výběrového řízení je výběr poskytovatele televizního zpravodajského programu v maximální ceně 135,00 Kč/měsíc.
Na základě výsledků výběrového řízení vyberu poskytovatele, který splní podmínky vymezené v tomto oznámení a předloží nabídku, kterou vyhodnotím v pořadí jako nejlepší. S vybraným poskytovatelem uzavřu smlouvu. V souladu s oboustranně podepsanou smlouvou umožním, aby vybraný poskytovatel mohl zahájit předmět plnění.
Vybraný poskytovatel je povinen zahájit provoz nejpozději zítra, není-li v tomto oznámení uvedeno jinak.
Smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou.
II. Podmínky účasti
Smlouva bude uzavřena s jedním uchazečem na 1. (první nejlepší) pozici v pořadí uchazečů, který splní všechna základní a další kvalifikační kritéria dle tohoto článku a všechny ostatní požadavky, uvedené v čl. III. tohoto oznámení, a zároveň bude jeho nabídka dle kritérií uvedených v čl. IV. tohoto oznámení vyhodnocena jako pro mě nejvýhodnější či nejvhodnější. Z tohoto důvodu stanovuji, aby uchazeči doložili následující doklady a prohlášení, bez jejichž předložení nebude nabídka hodnocena a tento uchazeč bude z výběrového řízení vyloučen.
III. Základní kvalifikační kritéria
Základní kvalifikační kritéria splňuje uchazeč,
který není v likvidaci, a
vůči jehož majetku neprobíhá insolvenční řízení, v němž bylo vydáno rozhodnutí o úpadku nebo insolvenční návrh nebyl zamítnut proto, že majetek nepostačuje k úhradě nákladů insolvenčního řízení, nebo nebyl konkurs zrušen proto, že majetek byl zcela nepostačující nebo zavedena nucená správa podle zvláštních právních předpisů, a
který doložil oprávnění k podnikání – zejména:
Výpisem z obchodního rejstříku,
Živnostenským listem.
IV. Kritéria hodnocení nabídek
Jediné kritérium je, že mě smí poskytovatel nasrat maximálně jednou denně.
Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.