RAZOR WIRE EUROPE

2.10.2015 23:45 RAZOR WIRE EUROPE
„RWI is actively seeking international partners for distribution & manufacturing opportunities in Europe, Asia, Australia, Africa, & Central/South America.“
Ten, kdo se pohybuje v oboru, větří. Přehodnocuje strategii. Palety zlatých cihel ztrácejí lesk. Barvy Rembrandtů a van Goghů blednou. Modré diamanty růžoví. Ceny akcií RWI strmě rostou.
Výrobnímu řediteli Spojených drátoven se perlí pot na čele. Z porady top managementu si odnesl nadlidský úkol – zvýšit produkci během jednoho měsíce o tři sta procent. Chce-li ve své funkci přežít, nemá na vybranou. Bezpečnostní rada státu potvrdila informaci, že výrobci drog nakupují technologii na výrobu žiletkového drátu.
Vedením společnosti představená Oportunity Study předpovídá navýšení poptávky během příštích dvou let na sto padesát osm miliard euro. Podíl státních zakázek stoupne na devadesát pět procent. Současná soukromá klientela ztratí atraktivitu.
Výrobní ředitel Spojených drátoven má oprávněné obavy.
Majitel večerky Chong Duy v naší ulici vyprázdnil regály a instaluje první stroj. Místní dealer Rico obratně vytahuje z podšívky místo fetu akcie RWI. Nelicencovaný zbrojní obchodník Kalásek skupuje skladové haly v Bohumíně. Fero se překvalifikoval a je nadrátovaný každý den.
Odešel jsem z postu generálního ředitele banky a založil si firmu RWE na penetrační testy. Počet klientů, kteří chtějí uniknout z Evropy, se každým dnem zvětšuje. Prozatím je posílám potrubím do Kazaně.
Příspěvek byl publikován v rubrice Chodec Optimista. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.